Lush Life (CD)

Nat King Cole

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Lush Life
  2. You Stepped Out of a Dream
  3. Hey, Not Now! (I´ll Tell You When)
  4. I´ll Always Remember You
  5. Where Were You?
  6. Tunnel of Love
  7. It´s Crazy (But I´m in Love)
  8. Funny (Not Much)
  9. That´s My Girl
  10. Roses and Wine
  11. It´s a Man Every Time
  12. Time Out for Tears
  13. Get to Gettin´
  14. It Was So Good While It Lasted
  15. The Way I´m Loving You
  16. Ev´ry Day (I Fall in Love)
  17. Wish I Were Somebody Else
  18. Home (When Shadows Fall)
  19. You Can´t Make Me Love You
  20. Red Sails in the Sunset
  21. Get Out and Get Under the Moon
  22. My Brother
  23. Land of Love
  24. Poor Jenny Is A-Weepin´
  25. Summer Is a Comin´ In



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 25
Artist Nat King Cole Label Import
Bestillingsnummer BLUN80595.2