Lyrically, Alan Bergman (CD)

Alan Bergman

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Windmills Of Your Mind
  2. Nice ´N´ Easy
  3. The Summer Knows
  4. It Might Be You
  5. What Are You Doing The Rest Of Your Life
  6. That Face
  7. Love Like Ours
  8. You Don´t Bring Me Flowers
  9. Where Do You Start
  10. How Do You Keep The Music Playing
  11. And I´ll Be There
  12. The Way We Were
  13. What Matters Most



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Alan Bergman
Label Import Bestillingsnummer VRVB000889002.2