MacCunn: Orchestral & Operatic Works (CD)

Jamie MacDougall

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. The Land of the mountain and the flood, Op. 3
  2. The Dowie Dens o'Yarrow
  3. The Ship o' the Fiend
  4. Introduction
  5. I love a lass that's fair to see
  6. What can it be?
  7. Why com'st thou thus?
  8. O God, whose eyes
  9. O friends, I said but now
  10. Nay, neighbour
  11. O father, father, shame indeed
  12. Thou hast shamed our honest blood!
  13. Oh! would that I again
  14. Sleep for the day is done (Effie's Cradle Song)
  15. O Effie, darling, love!
  16. That shout! the people have their victim safe
  17. Breathes there the man
  18. O Caledonia! stern and wild


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 18 Artist BBC Scottish Symphony Orchestra, Graeme Danby, Hamish MacCunn, Jamie MacDougall, Janice Watson, Lisa Milne, Mark Brown, Martyn Brabbins, Peter Sidhom, Scottish Opera Chorus, Stephen Gadd, Tony Kime
Label Hyperion Bestillingsnummer CDA66815