Macon Soul Shop (CD)

Diverse Soul

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Thank You Baby/Sweet Thing/Every Day (I Love You Just A Litt
  2. I Can't Love But One Man At A Time/Only One Love/Too Many Ye
  3. This Time It's Got To Be For Real/Time Waits For No Man - Ji
  4. I Want To Hold You/My Little Girl - Jimmy Bryant
  5. I Owe You Love/Listen To The Music - Ronnie Miller
  6. I Love You/I'm Gonna Hold Onto You - Alice Rozier/Little Joe
  7. Ruby/Flintstones - The Flintstones
  8. I Need You (Most Of All)/The Flintstone Shuffle - Thomas Bai


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Diverse Soul
Label Grapevine Leverandør Import
Bestillingsnummer GRPV3034.2