Maestro - Special Limited Tour Edition (2CD)

Kaizers Orchestra

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Kaizers Orchestra er klare med sitt tredje album, Maestro. Singlen ved samme navn fronter skiva. Med sin østeuropeisk/arabiske hookline og gyngende, massive refreng er den et originalt mesterstykke fra et band som aldri har vært i bedre form. Denne plata er nemlig akkurat så fandenivolsk og dristig som man kunne håpe. Riktignok får man mer av det samme som tidligere - polkapunk, Tom Waits, østeuropeisk folkemusikk, en brei rogalandsdialekt - men her er samtidig det karakteristiske Kaizers-uttrykket perfeksjonert til fingerspissene. Og høydepunktene, foruten singlen, er mange, veldig mange: "KGB", "Knekker deg til sist", "Blitzregn baby", "Dieter Meyers Inst.", "Delikatessen" etc. Alle svært forskjellige godbiter som løfter en av Norges fremste rockegrupper til nye høyder.

Denne utgaven inneholder en ekstra CD med videoer og tidligere uutgitte spor. Den vil kun være tilgjengelig i turneperioden.

Sporliste

Disk 1
 1. KGB
 2. Maestro
 3. Knekker Deg Til Sist
 4. Senor Flamingos Adieu
 5. Blitzregn Baby
 6. Dieter Meyers Inst.
 7. Christiania
 8. Delikatessen
 9. Jævel Av En Tango
 10. Papa Har Lov
 11. Auksjon
 12. På Ditt Skift
Disk 2
 1. Bonus-CD

Produktfakta

Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Kaizers Orchestra
Label Kaizerecords Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer KAZ1004

Anmeldelser