Magnificent: The Complete Studio Duets (2CD)

Four Tops

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Knock On My Door
  2. For Your Love
  3. Without The One You Love
  4. Reach Out And Touch
  5. Stoned Soul Picnic
  6. Baby
  7. River Deep, Mountain High
  8. Ain´t Nothing Like The Real Thing
  9. Everyday People
  10. It´s Got To Be A Miracle
  11. Taste Of Honey
  12. Together We Can Make Such Sweet Music
  13. You Gotta Have Love In Your Heart
  14. I Wonder Where We´re Going
  15. Call Me
  16. One More Bridge To Cross
  17. If You Could See Me Now
  18. I´ll Try Not To Cry
  19. I´m Glad About It
  20. Let´s Make Love Now
  21. I Can´t Believe You Love Me
  22. Where Would I Be Without You, Baby
  23. What Do You Have To Do
Disk 2
  1. It´s Impossible
  2. Bigger You Love, The Harder You Fall
  3. Hello Stranger
  4. Love The One You´re With
  5. Good Lovin´ Ain´t Easy To Come By
  6. Melodie
  7. If
  8. If I Could Build My Whole World Around You
  9. Don´t Let Me Lose This Dream
  10. Do You Love Me Just A Little, Honey
  11. Function At The Junction
  12. Hold On To Me
  13. When I´m With You
  14. Chain Reaction
  15. You Ain´t Livin´ Till You´re Lovin´
  16. Bring Back Your Love
  17. I Had A Dream
  18. Poinciana
  19. It´s Your Thing
  20. Joy To The World
  21. Gimme Some Lovin´
  22. You Gotta Have Love In Your Heart
  23. River Deep, Mountain High


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 46 Artist Four Tops, The Supremes, The Supremes & The Four Tops
Label Hip-O Select Leverandør Import
Bestillingsnummer HPOSB001311902.2