Mainstream Modern Soul 1969-1976 (CD)

Diverse Artister

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Can´t Give You Up - Linda Perry
  2. Come Back Pt 1 - The Fantastic Puzzles
  3. It Ain´t Like It Used To Be - Randolph Brown
  4. No Rebate On Love - The Dramatics
  5. You´re A Friend Of Mine - The Words Of Wisdom
  6. Satisfy My Woman - Calvin Arnold
  7. I´m The One Who Loves You J.G. Lewis (Prev. Unissued)
  8. These Memories - Almeta Lattimore
  9. Stop And Think A Minute - Charles Beverly
  10. It´s So Real - Mcarthur
  11. When Something Is Wrong With My Baby - The Jackey Beavers Show
  12. What Am I Gonna Do, (What Am I Gonna Say) - Lee Bates
  13. Don´t You Care - Alice Clark
  14. That´s The Way She Is - Bobby Earl Williams
  15. Let The People Talk - The Steptones
  16. It´s All In The Back Of Me Now - Linda Perry
  17. A Hundred Pounds Of Pain - Lenny Welch
  18. Plain Out Of Luck - Nia Johnson
  19. All I Need - Ellerine Harding
  20. We´re Not Too Young To Fall In Love - The Jackey Beavers Show
  21. What Am I Going To Do - J.G. Lewis
  22. Ain´t Nobody Gonna Make Me (Turn My Back On My Baby) - Linda Perry
  23. I´m On Sick Leave - Randolph Brown
  24. I Need You More (Than Ever Now) Sarah Vaughan


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Pop, Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Diverse Artister, Diverse Soul
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND449