Make Me Famous (CD)

Make Me Famous

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blind Date 101
  2. Make It Precious
  3. It's Now Or Never
  4. Inception
  5. This Song Is Blacker than Blackmetal
  6. We Know It's Real
  7. In the Shadows of You
  8. Once You Killed a Cow, You Gotta Make a Burger
  9. Stage on Fire
  10. She Hunted Me
  11. Ifyuocnaraedtihsmkaemeasnadwich
  12. I Am a Traitor
  13. Earth
  14. Quit Sleeping! It's Nothing But a Waste of Time
  15. Make It Precious (Acoustic Live/Bonus Track)


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Hardcore Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Make Me Famous
Label Sumerian Records Leverandør Import
Bestillingsnummer SUMR110.2