Makes The Rafters Ring / Yodeling Hits (CD)

Grandpa Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Make the Rafters Ring
  2. It's Raining Here This Morning
  3. I've Just Been Gone Too Long
  4. My Darlin's Not My Darlin' Anymore
  5. Eastbound Freight Train
  6. Count Your Blessings
  7. Banjo Sam
  8. Groundhog
  9. All Night Long
  10. Going' Cross the Sea
  11. I Guess You Don't Remember Now
  12. Mighty Long Way to Travel
  13. Away Out On the Mountain
  14. My Carolina Sunshine Girl
  15. Hobo Bill
  16. Waiting for a Train
  17. T for Texas
  18. Peach Pickin' Time in Georgia
  19. My Little Lady
  20. You and My Old Guitar
  21. Brakeman's Blues
  22. Dear Old Sunny South
  23. Lullaby Yodel
  24. Tritzem Yodel
  25. The Ladies Man
  26. The Thing
  27. I Don't Love Nobody
  28. These Hills
  29. What Does the Deep Sea Say?
  30. Tragic Romance
  31. I'm Tying the Leaves (So They Won't Come Down)
  32. Oh Captain Captain


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 32
Artist Grandpa Jones Label Omni
Leverandør Import Bestillingsnummer OMNI143