Makin' Love Is Good For You (CD)

B.B. King

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Got To Leave This Woman
  2. Since I Fell For You
  3. I Know
  4. Peace Of Mind
  5. Monday Woman
  6. Ain't Nobody Like My Baby
  7. Makin' Love Is Good For You
  8. Don't Go No Farther
  9. Actions Speak Louder Than Words
  10. What You Bet
  11. You're On Top
  12. Too Good To You Baby
  13. I'm In The Wrong Business
  14. She's My Baby
  15. It's Still Called The Blues


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 15 Artist B.B. King
Label Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SBIRD0041CD