Makin' Whopee With "Banjo Eyes" (CD)

Eddie Cantor

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Makin' Whoopee
  2. You'd Be Surprised
  3. No, No, Nora
  4. Charley, My Boy
  5. Doodle-Doo-Doo
  6. If You Knew Susie (Like I Know Susie)
  7. Oh! Boy, What A Girl
  8. If I Give Up The Saxophone, Will You Come Back To Me?
  9. Yes, Yes, My Baby Said Yes, Yes!
  10. Mandy
  11. Okay, Toots!
  12. When My Ship Comes In
  13. That's The Kind Of Baby For Me
  14. Little Lady Make-Believe / Says My Heart
  15. Lambeth Walk
  16. Yes Sir, That's My Baby!
  17. Oh, Gee, Oh Gosh, Oh Golly, I'm In Love!
  18. They Go Wild, Simply Wild Over Me
  19. We're Having A Baby (My Baby And Me)
  20. Now's The Time To Fall In Love
  21. Ma! (She's Making Eyes At Me)
  22. Margie
  23. How Ya Gonna Keep 'Em Down On The Farm?
  24. Dinah
  25. Alabamy Bound
  26. Ida, Sweet As Apple Cider


Format CD Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 26
Artist Eddie Cantor Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ASY5357.2