Man In The Long Black Coat - Barb Jungr Sings Bob Dylan (CD)

Barb Jungr

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Man In The Long Black Coat
  2. The Times They Are A-Changin´
  3. It Ain´t Me Babe
  4. Just Like A Woman
  5. Like A Rolling Stone
  6. Trouble In Mind
  7. Tomorrow Is A Long Time
  8. High Water (for Charlie Patton)
  9. Sara
  10. Ballad Of Hollis Brown
  11. Blind Willie McTell


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Barb Jungr
Label Linn Records Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer AKD386