(Mankind) The Crafty Ape (2CD)

Crippled Black Phoenix

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Nothing (We Are...)
  2. The Heart Of Every Country
  3. Get Down And Live With It
  4. A Letter Concerning Dogheads
  5. The Brain / Poznan
  6. Laying Traps
  7. Born In A Hurricane
  8. Release The Clowns
  9. (What?)
Disk 2
  1. A Suggestion (Not A Very Nice One)
  2. (Dig, Bury, Deny)
  3. Operation Mincemeat
  4. We Will Never Get Out This World Alive
  5. Faced With Complete Failure, Utter Defiance Is The Only Response


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Crippled Black Phoenix
Label Cool Green Recordings/Mascot Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 8712725736028