Maraton (CD)

Alina Devecerski

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter å ha skrevet musikk for andre artister i flere år, tok Alina Devecerski seg selv i nakken og begynte å tro på seg selv. Resultatet ble singlen "Flytta på dej", utgitt i april 2012, en uimotståelig fengende låt som fikk svensker, dansker og nordmenn til å danse hemningsløst. Et drøyt halvår senere slipper 29-åringen sitt første album under eget navn.

Maraton kommer som noe av en overraskelse etter å ha hørt superhiten. Selv om andresingle "Ikväll skiter jag i allt" befinner seg i samme dance-landskapet, byr albumet også på mye mørkere materiale. Kall det gjerne dansbar indiepop med innslag av både rock og elektronika. Devecerski har med seg Jocke Berg fra Kent som låtskriver, i tillegg til produsent Christoffer Wikberg. Tekstene sirkler i et vondt univers hvor hjertesorg og angst tar minst like mye plass som lystige beats, og kort oppsummert handler albumet om følelser, forskjellige faser i livet - og det å tørre å tro på seg selv.

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Alina Devecerski Label Virgin Sverige
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 509997230192

Anmeldelser