Mary C. Brown And The Hollywood Sign / On My Way To Where (2CD)

Dory Previn

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Mary C. Brown & The Hollywood Sign
  2. Holy Man On Malibu Bus Number Three, The
  3. Midget´s Lament, The
  4. When A Man Wants A Woman
  5. Cully Surroga He´s Almost Blind
  6. Left Hand Lost
  7. Perfect Man, The
  8. Starlet Starlet On The Screen Who Will Follow Norma Jean
  9. Don´t Put Him Down
  10. King Kong
  11. Morning Star/Evening Star
  12. Jesus Was A Androgyne
  13. Animal/Animus
Disk 2
  1. Scared To Be Alone
  2. I Ain´t His Child
  3. Esther´s First Communion
  4. He Lives Alone
  5. With My Daddy In The Attic
  6. Veterans Big Parade, The
  7. Michael Michael
  8. Beware Of Young Girls
  9. Twenty-Mile Zone
  10. Mr Whisper


Utgitt 1972 Format 2CD
Sjanger Filmmusikk Antall spor 23
Artist Dory Previn Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD381