May I Come In (CD)

Blossom Dearie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Something Happens To Me
  2. In Love Again (I'm)
  3. When Sunny Gets Blue
  4. Corcovado (Quiet Nights Of Quiet Stars)
  5. Don't Wait Too Long
  6. I Wish You Love
  7. Charade
  8. May I Come In
  9. I'm Old Fashioned
  10. Love Is A Necessary Evil
  11. Best Is Yet To Come
  12. Put On A Happy Face



Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Blossom Dearie
Label Blue Note Leverandør Import
Bestillingsnummer BLUN95449.2