Mayor Of McDougal Street: Rarities 1957-1969 (CD)

Dave Van Ronk

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. New Orleans Hop Scop Blues
  2. On Top Of Old Smoky
  3. All My Trials
  4. Buddy Bolden´s Blues
  5. Butcher Boy, The
  6. Salty Dog
  7. Two Trains Running
  8. Way Down In Lubyanka Prison
  9. Willie The Weeper
  10. Shaving Cream
  11. Cruel Ship´s Captain, The
  12. As You Make Your Bed
  13. Bird On The Wire
  14. Both Sides Now
  15. In Canditional Support Of Beauty
  16. W.C. Fields Routhine
  17. Romping Through The Swamp


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Dave Van Ronk
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RTSK4005.2