McCartney - Deluxe Edition (2CD Remastered)

Paul McCartney

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Remastret reutgivelse av Paul McCartneys flotte solodebut, opprinnelig utgitt i april 1970. Denne doble deluxe-utgaven inneholder syv bonusspor som aldri før har vært utgitt.

Svært få av 70-tallets rockealbum var like etterlengtet som dette, Paul McCartneys første soloalbum, utgitt i kjølvannet av The Beatles' svært offentlige og lite vennskapelige oppløsning. Macca følte åpenbart for å utfordre folks oppfatning av ham som artist: På McCartney viste han seg å være mindre konvensjonell - for ikke å snakke om kommersiell - enn Beatles-publikummet trolig hadde antatt. Han fikk riktignok en megahit med den rørende pianolåta "Maybe I'm Amazed", men mesteparten av albumet vies mer uventede lydbilder.

Snurrige låtfragmenter og perkusjonsbaserte instrumentaler blandes her med McCartney-perler som ettertenksomme "That Would Be Something" og den melankolske balladen "Junk". McCartney er lyden av en mann som frigjør seg fra forventningene ved hjelp av spontanitet og lett eksperimentering - resultatet er et album som er både sjarmerende og slitesterkt.

Sporliste

Disk 1
 1. The Lovely Linda
 2. That Would Be Something
 3. Valentine Day
 4. Every Night
 5. Hot As Sun / Glasses
 6. Junk
 7. Man We Was Lonely
 8. Oo You
 9. Momma Miss America
 10. Teddy Boy
 11. Singalong Junk
 12. Maybe I'm Amazed
 13. Kreen-Akrore
Disk 2
 1. Suicide (Out-take)
 2. Maybe I'm Amazed (From One Hand Clapping)
 3. Every Night (Live At Glasgow, 1979)
 4. Hot As Sun (Live At Glasgow, 1979)
 5. Maybe I'm Amazed (Live At Glasgow, 1979)
 6. Don't Cry Baby (Out-take)
 7. Women Kind (Demo - Mono)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1970 Format 2CD Remastered
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Paul McCartney
Label Hear Music Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 7232797

Anmeldelser