Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mikal Cronins selvtitulerte debut fra 2011 handlet om avslutninger. Slutten av college-tiden, av et seriøst forhold, og av oppholdet i Los Angeles, der han vokste opp. På det kritikerroste andrealbumet MCII dreier det seg følgelig om begynnelser.

Etter å ha flyttet til San Francisco møtte Cronin nye utfordringer. "Am I Wrong" og "Shout It Out" tar for seg frykten for å gå inn i et nytt forhold, mens "I'm Done Running From You" og "Weight" dreier seg om hva det betyr å vokse opp på 2000-tallet. Bekymringene spiller seg ut i et rufsete (men samtidig sofistikert) lydbilde bestående av solfylt, melodiøs rock. Introspektive tekster, gledesstrålende musikk - en vinnende kombinasjon som i Cronins kyndige hender kan sjarmere fletta av selv den mest innbitte skeptiker.

MCII ble innspilt av Eric Bauer i Bauer Mansion i San Francisco, med unntak av "Don't Let Me Go" som ble innspilt av Cronin i hans eget hjem. Albumet inneholder gjesteopptredener av K. Dylan Edrich (bratsj og fiolin på "Peace Of Mind" og "Change"), Charles Moothart (trommer på "Change" og "Turn Away"), Ty Segall (gitarsoloer på "Am I Wrong" og "I'm Done Running From You") og Petey Dammit (slidegitar på "Peace Of Mind").

Sporliste

  1. Weight
  2. Shout It Out
  3. Am I Wrong
  4. See It My Way
  5. Peace of Mind
  6. Change
  7. I´m Done Running from You
  8. Don´t Let Me Go
  9. Turn Away
  10. Piano Mantra

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Mikal Cronin
Label Merge Leverandør Playground
Bestillingsnummer MRG475

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende