Inngår i
  • CD - Blues & Country - opptil 30% rabatt

Me And Mcdill/Sleper Wherever I Fall (2CD)

Bobby Bare

199,20 19920 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. If You Think I'm Crazy Now (You Should Have Seen Me When I Was a Kid)
  2. Hillbilly Hell
  3. Don't Think You're Too Good for Country Music (Just Because You Can Rock 'N' Roll)
  4. Till I Get On My Feet
  5. Don't Turn Out the Light
  6. Wilma Lou
  7. Look Who I'm Cheating On Tonight
  8. You Made a Believer Out of Me
  9. The Woman in Every Man's Life
  10. Can't Seem to Get Nowhere
  11. Tired of the Road Joe
  12. Sleep Tight, Good Night Man
  13. Hot Afternoon (Arizona Desert)
  14. What Did It Get Me
  15. Goin' Up's Easy, Comin' Down's Hard
  16. The Way I Feel Tonight
  17. Healin'
  18. Love Is a Cold Wind
  19. I'll Feel a Whole Lot Better
  20. The Last Time
  21. On a Real Good Night
Disk 2
  1. Big Dupree
  2. Finger On the Button
  3. The Gambler
  4. Yard Full of Rusty Cars
  5. Greasy Grit Gravy
  6. Too Many Nights Alone
  7. Childhood Hero
  8. February Snow
  9. This Guitar Is for Sale
  10. Sing for the Song
  11. Good for Nothing Blues
  12. Numbers
  13. Some Days Are Diamonds (Some Days Are Stone)
  14. Tequila Sheila
  15. Rock Star's Lament
  16. Crazy Again
  17. Tecumseh Valley
  18. Blind Willie Harper
  19. Rough On the Living
  20. Down to My Last Come and Get Me
  21. Qualudes Again
  22. Goin' Back to Texas
  23. I Can't Watch the Movie Anymore
Utgitt 2019 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Artist Bobby Bare Bestillingsnummer BGOCD1397