Me And My Chauffeur (2CD)

Memphis Minnie

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. When The Levee Breaks
  2. Bumble Bee
  3. Georgia Skin
  4. Memphis Minnie-Jitus Blues
  5. Plymouth Rock Blues
  6. What's The Matter With The Mill?
  7. New Dirty Dozen
  8. Frankie Jean (That Trottin' Fool)
  9. Crazy Cryin' Blues
  10. Pickin' The Blues
  11. Lets's Go To Town
  12. Where Is My Good Man?
  13. Joliet Bound
  14. My Butcher Man
  15. Ain't No Use Trying To Tell On Me (I Know Something On You)
  16. Drunken Barrel House Blues
  17. Keep It To Yourself
  18. Chickasaw Train Blues (Low Down Dirty Thing)
  19. Dirty Mother For You
  20. Reachin' Pete
  21. I'm Waiting On You
  22. Keep On Goin'
  23. He's In The Ring (Doing That Same Old Thing)
  24. Joe Louis Strut
  25. Ice Man (Come On Up)
Disk 2
  1. New Orleans Stop Time
  2. I'm A Bad Luck Woman
  3. Caught Me Wrong Again
  4. Black Cat Blues
  5. If You See My Rooster (Please Run Him Home)
  6. Blues Everywhere
  7. Please Don't Stop Him
  8. Stop Lying To Me
  9. Has Anyone Seen My Man?
  10. I'd Rather See Him Dead
  11. Poor And Wandering Woman Blues
  12. Bad Outside Friends
  13. Call The Fire Wagon
  14. Lonesome Shack Blues
  15. Nothing In Rambling
  16. Boyfriend Blues
  17. It's Hard To Please My Man
  18. Ma Rainey
  19. In My Girlish Days
  20. Me And My Chauffeur Blues
  21. Down By The Riverside
  22. Pig Meat On The Line
  23. I Am Sailing
  24. Black Rat Swing
  25. Love Come And Go


Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Memphis Minnie
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer PPER129.2