Me And You (CD)

Kenny Chesney

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Back In My Arms Again
  2. Ain't That Love
  3. When I Close My Eyes
  4. Back Where I Come From
  5. Turn For The Worst
  6. Me And You
  7. Turn Out The Light And Love Me Tonight
  8. Another Friday Night
  9. No Small Miracle
  10. My Poor Old Heart
  11. It's Never Easy To Say Goodbye



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Kenny Chesney
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK771785.2