Me Vs. The Gods (CD)

Me Vs. The Gods (CD)

DJ Mighty Mi

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wild Child Oracles
  2. The Presidents Still on Vacation
  3. The Ringleader
  4. Zeus or Bust
  5. Bald Headed Folklore
  6. Chin Checkin' on a Starship
  7. Sweat 'Em Like Sweat-Gawds
  8. Raw Jems
  9. Runnin' with the Tongues
  10. Educate the Fools
  11. Golden Fleece
  12. Brentwood Hero Twins
  13. Travellin' with a God
  14. Clashing Lyte Rocks
  15. By the Time I Get to Olympus
  16. God of Farmers Blvd
  17. One Love with a Muse
  18. The Grandman
  19. Overlord of Fresh
  20. Still in Session
  21. Trojan Hustlin'
  22. The Original G.O. D2
  23. Milkin' It on the Gridiron
  24. Hades Rock
  25. Strong Island with Poseidon


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 25 Artist DJ Mighty Mi
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ESCO1024.2