Medium Rarities (CD)

Mastodon

179,50 17950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den GRAMMY®-vinnende hardrockjuggernauten Mastodon fra Atlanta fylte 20 år i år! Gruppen feirer to tiår sammen, og slipper en samling med sjeldne versjoner; Medium Rarities. Blant de mange sjeldne høydepunktene som er inkludert her er et nytt spor “Fallen Torches”, spilt inn i 2019.

Bandet forklarer: “Fallen Torches“ er et ikke utgitt spor fra Mastodon som vil dukker opp på Medium Rarities - en samling av sjeldne spor som utgis digitalt for første gang. Dette klassiske Mastodon-sporet ble spilt inn i Atlanta i 2019, opprinnelig planlagt å bli gitt ut i forbindelse med en europaturné. Låta ble forsinket, så bandet fokuserte i stedet på utgivelsen av Stairway til Nick John, en hyllest til deres tidligere manager Nick John, til støtte for Hirshberg Foundation for Pancreatic Cancer Research i hans ære. ‘Fallen Torches’ er skrevet av Mastodon og inneholder gjestevokal av mangeårige venn og samarbeidspartner Scott Kelly fra bandet Neurosis.

Medium Rarities presenterer en mengde klassiske coverlåter, låter fra soundtrack, instrumentaler, B-sider og liveopptak i en komplett pakke for aller første gang. Blant et eklektisk utvalg coverlåter, får vi “A Commotion” av Feist, “A Spoonful Weighs A Ton” av The Flaming Lips, og “Orion” av Metallica. Vidrere får vi soundtrack-spor som "White Walker" [Game of Thrones] og "Cut You Up With A Linoleum Knife" [Aqua Teen Hunger Force]. Vi kommer også under huden på bandet med instrumentalversjoner av “Asleep in the Deep”, “Toe To Toes”, “Jaguar God” og “Halloween.”

Et annet nytt Mastodon-spor “Rufus Lives” vil bli inkludert i den kommende Orion Pictures-filmen Bill & Ted Face The Music, som forventes utgitt 28.august. Låta er skrevet, fremført og produsert av bandet og spilt inn i hjembyen Atlanta, og vil kun dukke opp på filmens offisielle soundtrack-album. Ytterligere detaljer vil bli avslørt om kort tid.

Jubileumsfeiringen fortsetter bare. For øyeblikket jobber Mastodon hardt med sin etterlengtede niende fullengder og første plate siden den GRAMMY® prisbelønte Emperor of Sand (2017).

Sporliste

 1. Fallen Torches (Previously Unreleased)
 2. A Commotion (Feist Cover)
 3. Asleep In The Deep (Instrumental Version)
 4. Capillarian Crest (Live)
 5. A Spoonful Weighs A Ton (The Flaming Lips Cover)
 6. Toe To Toes (Instrumental Version)
 7. Circle Of Cysquatch (Live)
 8. Atlanta (Feat. Gibby Haynes)
 9. Jaguar God (Instrumental)
 10. Cut You Up With A Linoleum Life (Aqua Teen Hunger Force)
 11. Blood & Thunder (Live)
 12. White Walker (Game Of Thrones)
 13. Halloween (Instrumental Version)
 14. Crystal Skull (Live)
 15. Orion (Metallica Cover)
 16. Iron Tusk (Live)

Produktfakta

Utgitt 2020 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Mastodon
Bestillingsnummer 0093624892809

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i