Meet Me At The Edge Of The World - Deluxe Edition (2CD)

Over The Rhine

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Meet Me At The Edge Of The World
  2. Called Home
  3. Sacred Ground
  4. I´d Want You
  5. Gonna Let My Soul Catch My Body
  6. All Of It Was Music
  7. Don´t Let The Bastards Get You Down
  8. Highland County
  9. Wait
Disk 2
  1. All Over Ohio
  2. Earthbound Love Song
  3. Against The Grain
  4. It Makes No Difference
  5. Blue Jean Sky
  6. Cuyahoga
  7. Baby If This Is Nowhere
  8. Wildflower Bouquet
  9. The Birds Of Nowhere Farm
  10. Favorite Time Of Light


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Over The Rhine
Label Great Speckled Dog Leverandør Import
Bestillingsnummer GSPK106.2