Meet The Temptations/The Temptations Sing Smokey (CD)

The Temptations

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Way You Do The Things You Do, The
  2. I Want A Love I Can See
  3. Dream Come True
  4. Paradise
  5. May I Have This Dance
  6. Isn't She Pretty
  7. Just Let Me Know
  8. Your Wonderful Love
  9. Further You Look, The Less You See, The
  10. Check Yourself
  11. Slow Down Heart
  12. Farewell, My Love
  13. Baby, Baby I Need You
  14. My Girl
  15. What Love Has Joined Together
  16. You'll Lose A Precious Love
  17. It's Growing
  18. Who's Lovin' You
  19. What's So Good About Goodbye
  20. You Beat Me To The Punch
  21. Way Over There
  22. You've Really Got A Hold On Me
  23. Depend On Me, (You Can)


Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 23
Artist The Temptations Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer UNUK159443.2