Meets The Rhythm Section/Marty Paich Quartet Featuring Art Pepper (CD)

Art Pepper

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You'd Be So Nice To Come Home To
  2. Red Pepper Blues
  3. Imagination
  4. Waltz Me Blues
  5. Straight Life
  6. Jazz Me Blues
  7. Tin Tin Deo
  8. Star Eyes
  9. Birks Works
  10. The Man I Love
  11. What's Right For You
  12. You And The Night And The Music
  13. Sidewinder
  14. Abstract Art
  15. Over The Rainbow
  16. All The Things You Are
  17. Pitfall
  18. Melancholie Madeline
  19. Marty's Blues


Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Art Pepper
Label Essential Jazz Classics Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EJC55412