Mel & Tim (CD)

Mel & Tim

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Keep The Faith
  2. Same Folk
  3. Oh How I Can Love You
  4. Yes We Can Can
  5. I Would Still Be There
  6. Making Love Is My Thing
  7. It's Those Little Things That Count
  8. Ain't No Love In My Life
  9. That's The Way I Want To Live My Life
  10. Forever And A Day


Utgitt 1973 Reutgitt 2010
Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Mel & Tim Label BGP/Beat Goes Public
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDBGPM226