Mellom Oss (CD)

Sval

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Sval har for lengst rukket å sette sitt preg på det norske poplandskapet med singler som «Tidsfrist», «Plan B» og «Fasitsvar», og i 2015 returnerte hun med det som skulle bli de første singlene fra debutalbumet, «Mellom oss». Med andre ord er perioden som barnestjerne noe som hører fortiden til. 2016 er året Sval fyller 18, slipper et debutalbum fylt med solide poplåter, og går løs på norske konsertscener.

Og hun har brukt tiden godt, med utallige timer med låtskriving og hard jobbing har hun utviklet seg voldsomt både som sanger, musiker og låtskriver – noe de første singlene fra debutalbumet er åpenbare bevis på. «To år tilbake» og «Mellom oss» har på kort tid blitt streamet godt over én million ganger, og albumet har enda flere poplåter på like høyt nivå – låter som vitner om et melodisk og fortellende talent som ikke vokser på trær.

Med et umiskjennelig sound og en karakteristisk vokal – og med sitt særegne og distinkte sound - har Sval allerede greid å skape sin helt egne verden basert rundt de gode poplåtene. Når hun nå tar steget opp og frem, med et knippe solide samarbeidspartnere og en enestående arbeidskapasitet, begynner Sval nå å ta form som en artist som uanstrengt finner sin obligatoriske plass i det norske musikklandskapet.

Sporliste

 1. Tilbakefall
 2. Mellom oss
 3. Skyld på meg
 4. To år tilbake
 5. Starten på slutten
 6. Tid for å gå
 7. Den siste dagen
 8. Halve meg
 9. Lys våken
 10. Plan B
 11. Fasitsvar
 12. Tidsfrist

Produktfakta

Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Sval Label Aiko Music, WM Norge
Bestillingsnummer 5054196901028