Memorial Collection (3CD)

Buddy Holly

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Down The Line (undubbed version)
  2. Soft Place In My Heart (undubbed version)
  3. You And I Are Through (undubbed version)
  4. Midnight Shift
  5. Love Me (single version)
  6. Don't Come Back Knockin
  7. Blue Days Black Nights (single version)
  8. Baby Won't You Come Out Tonight (1983 overdubbed version)
  9. I'm Gonna Set My Foot Down (1983 overdubbed version)
  10. Changing All Those Changes (1983 overdubbed version)
  11. Rock A Bye Rock (1983 overdubbed version)
  12. Rock Around With Ollie Vee (single version)
  13. Girl On My Mind
  14. Ting A Ling
  15. Modern Don Juan (single version)
  16. Holly Hop (undubbed version)
  17. Brown Eyed Handsome Man (1983 overdubbed version)
  18. That'll Be The Day (single version)
  19. Mailman Bring Me No More Blues (single version)
Disk 2
  1. Words Of Love (single version)
  2. Not Fade Away (single version)
  3. Everyday (single version)
  4. Ready Teddy
  5. Tell Me How
  6. Oh Boy (single version)
  7. Listen To Me (single version)
  8. Peggy Sue (single version)
  9. I'm Gonna Love You Too (single version)
  10. It's Too Late
  11. Maybe Baby
  12. You've Got Love
  13. Rock Me My Baby
  14. Look At Me
  15. You're So Square (Baby I Don't Care)
  16. Little Baby
  17. Rave On
  18. Well...All Right (single version)
  19. Take Your Time (single version)
  20. Fool's Paradise (single version)
Disk 3
  1. 1 Think It Over (single version)
  2. 2 Heartbeat (single version)
  3. It's So Easy (single version)
  4. Lonesome Tears (single version)
  5. Love's Made A Fool Of You
  6. Wishing (single version)
  7. Early In The Morning (single version)
  8. Now We're One (single version)
  9. Reminiscing (single version)
  10. True Love Ways
  11. It Doesn't Matter Anymore (single version)
  12. Raining In My Heart (single version/stereo)
  13. What To Do (original version/no overdubs)
  14. Peggy Sue Got Married (single version/no overdubs)
  15. That Makes It Tough
  16. Crying Waiting Hoping (undubbed version)
  17. Learning The Game (undubbed version)
  18. You're The One (undubbed version)
  19. Smokey Joe's Cafe (undubbed version)
  20. Dearest



Utgitt 2009 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 59 Artist Buddy Holly
Label MCA Leverandør Import
Bestillingsnummer GEFB001133702.2