Memphis...Yes, I'm Ready (CD)

Dee Dee Bridgewater

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Yes, I'm Ready
  2. Giving Up
  3. I Can't Get Next to You
  4. Going Down Slow
  5. Why (Am I Treated So Bad)
  6. B.A.B.Y.
  7. The Thrill is Gone
  8. The Sweeter He Is
  9. I Can't Stand the Rain
  10. Don't Be Cruel
  11. Hound Dog
  12. Try a Little Tenderness
  13. (Take My Hand) Precious Lord


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Artist Dee Dee Bridgewater Label OKeh Records
Leverandør Sony Bestillingsnummer 88985406112