Midnight And Lonesome (CD)

Buddy Miller

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Price Of Love, The
  2. Wild Card
  3. I Can´t Get Over You
  4. Midnight And Lonesome
  5. When It Comes To You
  6. Water When The Well Is Dry
  7. Showman´s Life, A
  8. Little Bitty Kiss
  9. Please Send Me Someone To Love
  10. Oh Fait Pitie D´Amour (Love Have Mercy On Me)
  11. Quecreek



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall spor 11
Artist Buddy Miller Label Hightone
Leverandør Import Bestillingsnummer HIG8149.2