Midwesterners (CD)

Hawthorne Heights

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Life On Standby
  2. Transition, The
  3. Silver Bullet
  4. Ohio Is For Lovers
  5. Niki Fm
  6. Saying Sorry
  7. This Is Who We Are
  8. Dead In The Water
  9. Where Can I Stab Myself In The Ears
  10. Pens And Needles
  11. Rescue Me
  12. Somewhere In Between
  13. Come Back Home
  14. Four Becomes One
  15. Silver Bullet (acoustic)
  16. Angles With Even Filthier Souls



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Hawthorne Heights
Label Victory Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VCR610.2