Millie Jackson (Remastered) (CD)

Millie Jackson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. If This Is Love
  2. I Ain't Giving Up
  3. I Miss You Baby
  4. Child Of God (It's Hard To Believe)
  5. Ask Me What You Want
  6. My Man A Sweet Man
  7. You're The Joy Of My Life
  8. I Gotta Get Away (From My Own Self)
  9. I Just Can's Stand It
  10. Strange Things
  11. Little Bit Of Something
  12. My Heart Took A Licking (But It Kept On Ticking)
  13. Untrue Men
  14. I Don't Wanna Talk About It
  15. Ask Me What You Want (unedited master)
  16. You're The Joy Of My Life (alternate take)
  17. My Man A Sweet Man (unedited master)
  18. I Just Can't Stand It (unedited master)
  19. I Miss You Baby (alternate mix with additional strings)
  20. Strange Things (alternate mix with strings)
  21. Hypocrisy (alternate version)



Utgitt 1972 Reutgitt 2006
Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 21
Artist Millie Jackson Label Southbound
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDSEWM209