Minotaur - Limited Collector's Edition Box Set (CD)

Pixies

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den definitive samleboksen for enhver Pixies-fan. Minotaur er kuratert av den legendariske grafiske designeren Vaughan Oliver, som sammen med fotograf Simon Larbalestier sto bak coverne til samtlige av bandets fem studioalbum. Oliver og Larbalestier samarbeider her nok en gang, og har produsert deres mest omfattende stykke arbeid for Pixies noensinne.

Minotaur - Deluxe Edition inneholder albumene Come On Pilgrim, Surfer Rosa, Doolittle, Bossanova og Trompe Le Monde i følgende formater:

* CD-plater forgylt med 24 karat gull
* Fem tolvtommers LP-plater (180 gram jomfruvinyl) kopiert fra de originale, analoge innspillingene
* Blu-ray med audio i 5.1 surround og tokanals stereolyd (24/192)
* DVD med audio i 5.1 surround og tokanals stereolyd (24/96)


Også inkludert er et ikke tidligere utgitt opptak av bandets konsert i Brixton fra 1991, på både Blu-ray og DVD (5.1 surround, henholdsvis 24/192 og 24/96). Samtlige album kommer i spesialdesignede cover. Det følger også med en 96-siders kunstbok om Oliver og Larbalestier, pluss en ekstra 54-siders bok med flere av designduoens arbeider, og et 12" x 19.5" trykk og to dobbeltsidige postere som hver måler 48" x 36".

Hvert eksemplar av Minotaur - Limited Collector's Edition er signert av samtlige Pixies-medlemmer og Vaughan Oliver. I tillegg vil 25 tilfeldige av de totalt 3000 boksene som produseres inneholde prøvepressinger av vinylalbumene.Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Artist Pixies Label 4AD
Leverandør Playground Bestillingsnummer PIXMINX1

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende