Mirror Image (CD)

Blood, Sweat & Tears

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tell Me I'm Wrong
  2. Look Up To The Sky
  3. Love Looks Good On You (You're Candy Sweet)
  4. Hold On To Me
  5. Thinking Of You
  6. Are You Satisfied
  7. Movement I-Maglomania
  8. Movement II -Mirror Image
  9. Movement III- South Mountain Shuffle
  10. Movement IV- Rock Reprise
  11. She's Coming Home


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Blood, Sweat & Tears
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WUND2929.2