Mirror Lakes (2CD)

Mirror Lakes

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mirror Lakes er Frode Fivel på vokal, Knut Schreiner og Trond Mjøen på gitar, Håvard Krogedal på bass og Arne Mathisen på trommer. Den norske kvintetten har lang og bred erfaring fra blant annet Kåre & The Cavemen, Euroboys, Turboneger, I Was A King, Serena Maneesh, Heroes & Zeros og Hello Goodbye, og sammen debuterer de med dette selvtitulerte dobbeltalbumet.

Mirror Lakes er preget av at de tre låtskriverne (Schreiner, Fivel og Mjøen) har ulik bakgrunn. Inspirasjonen hentes fra tradisjonell singer/songwriter-stil og soft rock fra den amerikanske vestkysten så vel som frisk indierock, knyttet sammen av Fivels sympatiske vokal og et umiskjennelig gitarspill med klare linjer til Schreiners virke i Euroboys. Albumet, som ble innspilt i Göteborg, Oslo og New York, inneholder blant annet den melodiøse, 70-tallsinspirerte singlen "Gold In April".

Sporliste

Disk 1
 1. Holding On Till The Last Bone Is Crushed
 2. Gold in April
 3. Younger Than You Thought
 4. Hard To Fail
 5. Belong
 6. To The Outside
 7. Across The Skies
 8. Tears Will Run Out
 9. Beige Telephone
Disk 2
 1. Into The Clouds
 2. Panning For Gold
 3. Snow Falls Over Snow
 4. Home
 5. Ferris Wheel
 6. Balloon Hearts
 7. Jaded Man
 8. The Green River

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Mirror Lakes
Label WM Norway Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5053105178629

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende