Miss Kitt To You (CD)

Eartha Kitt

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Je Cherche Un Homme (I Want A Man)
  2. Just An Old Fashioned Girl
  3. Lazy Afternoon - (from "The Golden Apple")
  4. St. Louis Blues
  5. Smoke Gets In Your Eyes - (from "Roberta")
  6. My Heart Belongs To Daddy - (from "Leave It To Me")
  7. Avril Au Portugal (April In Portugal)
  8. C´est Si Bon (It´s So Good)
  9. Hey Jacque
  10. Mademoiselle Kitt
  11. Beale St. Blues
  12. Let´s Do It - (from "Paris")
  13. I´m A Funny Dame - (from "Happy Hunting")
  14. Woman Wouldn´t Be A Woman, A - (from "Shinbone Alley")
  15. Toujour Gai - (from "Shinbone Alley")
  16. Monotonous - (from "New Faces of 1952")



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Eartha Kitt Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK748540.2