Mission: Control!! (CD)

Burning Airlines

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Coat Of Many Colours
  2. If I Lose My Mind
  3. Mystery Of The Mystery
  4. She Never Met A Man She Didn't Like
  5. Love Is Only As Strong (As Your Weakest Moment)
  6. Will He Be Waiting
  7. Lonliness Found Me
  8. Mission Chapel Memories
  9. Comes And Goes
  10. Oh He's Everywhere
  11. He Left Me Love
  12. Still On Your Mind
  13. My Kind Of Man
  14. Pleasant As May
  15. Jolene
  16. When Someone Wants To Leave
  17. Living On Memories Of You
  18. Lonely Comin' Down
  19. Highway Headin' South
  20. Once Upon A Memory
  21. Sacred Memories
  22. Bargain Store
  23. On My Mind Again
  24. When I'm Gone



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Punk Antall spor 24
Artist Burning Airlines Label deSoto
Leverandør Playground Bestillingsnummer DeSoto 30