Monster On A Leash (CD)

Tower Of Power

119,50 11950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Little Knowledge (Is a Dangerous Thing)
  2. How Could This Happen to Me
  3. Who Do You Think You Are
  4. Attitude Dance
  5. You Can't Fall Up (You Just Fall Down)
  6. Funk the Dumb Stuff
  7. Believe It
  8. Personal Possessions
  9. Miss Trouble (Gotta Lotta Nerve)
  10. Keep Your Monster on a Leash
  11. Someone New
  12. Mr. Toad's Wild Ride


Utgitt 1991 Reutgitt 2015
Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Tower Of Power Label Music On CD
Leverandør Bertus Bestillingsnummer MOCCD13217