Monsters In The Closet (CD)

Mayday Parade

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Ghosts
  2. Girls
  3. Last Night For A Table Of Two
  4. 12 Through 15
  5. The Torment Of Existence Weighed Against The Horror Of Nonbeing
  6. Even Robots Need Blankets
  7. Repent And Repeat
  8. Demons
  9. Sorry, Not Sorry
  10. Nothing You Can Live Without, Nothing You Can Do About
  11. Hold Onto Me
  12. Angels


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Mayday Parade
Label Fearless Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FRL301802