Moon: Piano Works (CD)

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Got the World to Hold Me Up
  2. Under the Influence of Love
  3. Your Heart and Soul
  4. Long Black Veil
  5. All in the Run of a Day
  6. Come on in, Love
  7. Fragile-Handle with Care
  8. Out of the Shadows of Love
  9. Where Can I Turn To?
  10. I Owe It All to You


Utgitt 2007 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 10
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8570347