Moon River: Sings The Johnny Mercer Songbook (2CD)

Johnny Mercer

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Moon River (From Breakfast At Tiffany´s)
  2. Little Ol´ Tune
  3. Summer Wind
  4. The Whatcha-Ma-Call-It
  5. Autumn Leaves
  6. Goody-Goody
  7. That Old Black Magic (From The Star Spangled Rhythm)
  8. Shooby Dooin´
  9. Talk To Me Baby (From Foxy)
  10. Come Rain Or Come Shine (From St. Louis Woman)
  11. Something´s Gotta Give (From Daddy Long Legs)
  12. Any Place I Hang My Hat Is Home (From St. Louis Woman)
  13. I´m Old Fashioned (From You Were Never Lovelier)
  14. It´s Great To Be Alive (From Texas Lil´ Darlin´)
Disk 2
  1. Too Marvellous For Words (From Ready Willing And Able)
  2. Tangerine (From The Fleet´s In)
  3. The Midnight Sun
  4. Satin Doll
  5. Little Ingenue
  6. The Air-Minded Executive
  7. Pineapple Pete
  8. I Wanna Be In Love Again
  9. The Days Of Wine And Roses
  10. Show Your Linen, Miss Richardson
  11. Not For Sale
  12. I Thought About You
  13. You Must Have Been A Beautiful Baby (From Hard To Get)
  14. One For My Baby (From The Sky´s The Limit)



Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 28 Artist Johnny Mercer
Label Sanctuary Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer UMGI5322721.2