Moon River: The Very Best Of Andy Williams (CD)

Andy Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Moon River
  2. Can't Get Used To Losing You
  3. Music To Watch Girls By
  4. Can't Take My Eyes Off You
  5. Impossible Dream (The Quest), The
  6. Happy Heart
  7. Solitaire
  8. Never Can Say Goodbye
  9. Raindrops Keep Fallin' On My Head
  10. It's So Easy
  11. Born Free
  12. Up Up And Away
  13. Home Lovin' Man
  14. Can't Help Falling In Love
  15. MacArthur Park
  16. We've Only Just Begun
  17. Almost There
  18. Abraham Martin And John
  19. Where Do I Begin (Love Story)
  20. Ave Marie
  21. Look Of Love, The
  22. May Each Day
  23. Somethin' Stupid
  24. Most Wonderful Time Of The Year, The (bonus track)


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Andy Williams
Label Sony/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL759112.2