More Big Blues Of Albert King (1959-1962) (CD)

Albert King

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Let´s Have A Natural Ball
  2. What Can I Do To Change Your Mind
  3. I Get Evil
  4. This Morning
  5. I Walked All Night Long
  6. Don´t Throw Your Love On Me So Strong
  7. Travellin´ To California
  8. I´ve Made Nights By Myself
  9. Ohh-Ee Baby
  10. Dyna Flow
  11. Why Are You So Mean To Me
  12. Just Plain Blues (Oo-Ee Baby)
  13. Need You By My Side
  14. Blues At Sunrise
  15. I´ll Do Anything You Say
  16. Got To Be Some Changes Made
  17. Old Blue Ribbon
  18. I´ve Made Nights By Myself
  19. Why Are You So Mean To Me
  20. Time Has Come, The
  21. Blues At Sunrise


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 21
Artist Albert King Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDCHD 827