More Is Than Isn't (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Suite 1
  2. Temperamental (feat. Phonte Coleman) b
  3. Behold, Numbers!
  4. Her Majesty's Socialist Request
  5. A Lot of Night Ahead Of You
  6. Bathwater (feat. P. Blackk)
  7. Milk Tooth
  8. Suite 2
  9. Winter Isn't Coming
  10. See You Leave (feat. STS and Khari Mateen)
  11. Got There, Sugar?
  12. Love And Go (feat. Aaron Livingston)
  13. Descended From Myth
  14. Dirty Hands
  15. It All Came To Me In A dream (feat. Blueprint)
  16. Suite 3


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist RJD2
Label RJ’s Electrical Connections Leverandør Import
Bestillingsnummer RJEC10014.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende