More Songs About Buildings And Food (CD)

Talking Heads

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Thank You For Sending Me An Angel
  2. With Our Love
  3. Good Thing, The
  4. Warning Sign
  5. Girls Want To Be With The Girls, The
  6. Found A Job
  7. Artists Only
  8. I'm Not In Love
  9. Stay Hungry
  10. Take Me To The River
  11. Big Country, The



Utgitt 1978 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 11
Artist Talking Heads Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WB6058.2