Most Beautiful Girl: 20 Greatest Hits (CD)

Charlie Rich

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lonely Weekends
  2. Mohair Sam
  3. Life Has Its Little Ups and Downs
  4. Who Will the Next Fool Be?
  5. I Take It on Home
  6. Behind Closed Doors
  7. Most Beautiful Girl
  8. There Won´t Be Anymore
  9. My Elusive Dreams
  10. My Mountain Dew
  11. Rollin´ With The Flow
  12. On My Knees
  13. Big Boss Man
  14. Sittin´ And Thinkin´
  15. You Don´t Know Me
  16. Break-Up
  17. Pass On By
  18. Good Time Charlie´s Got The Blues
  19. C. C. Rider
  20. I Feel Like Going Home



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Charlie Rich
Label Country Stars Leverandør Import
Bestillingsnummer CSRS55426.2