Mother Goose's Melodies (CD)

Fumio Yasuda & Theo Bleckman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Blue Tail Fly
  2. Mary Had a Little Lamb
  3. Three Blind Mice
  4. Sing a Song of Sixpence
  5. Hush-A-Bye Baby
  6. Little Bo Peep Has Lost Her Sheep
  7. Here We Go 'Round the Mulberry Bush
  8. Tom, Tom, the Piper's Son
  9. Polly Wolly Doodle
  10. Camptown Races
  11. Twinkle, Twinkle, Little Star
  12. Oh, Dear! What Can the Matter Be
  13. Old Folks At Home
  14. Skip to My Lou
  15. Row, Row, Row Your Boat
  16. Hey Diddle Diddle


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Fumio Yasuda & Theo Bleckman
Label Winter & Winter Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer 9101952