Motor City Madness - The Ultimate Funkadelic Westbound Compilation (2CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Free Your Mind & Your Ass Will Follow
  2. Red Hot Mama
  3. You Can´t Miss What You Can´t Measure
  4. Standing On The Verge Of Getting It On
  5. Funky Dollar Bill
  6. Hit It & Quit It
  7. Cosmic Slop
  8. Better By The Pound
  9. Take Your Dead Ass Home! (Say Som ´N Nasty)
  10. Loose Booty
  11. Get Off Your Ass & Jam
  12. Sexy Ways
  13. Music For My Mother
  14. America Eats Its Young
  15. March To The Witches Castle
Disk 2
  1. Maggot Brain
  2. I'll Stay
  3. I Wanna Know Is It Good To You
  4. Can You Get To That
  5. I'll Bet You
  6. Nappy Dugout
  7. Joyful Process
  8. Be My Beach
  9. Undisco Kidd
  10. Biological Speculation
  11. You And Your Folks Me And My Folks
  12. I Got A Thing You Got A Thing Everybody's Got A Thing
  13. Baby I Owe You Something Good
  14. Mommy What's A Funkadelic


Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Funkadelic
Label Westbound/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDSWM2140


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende